Press "Enter" to skip to content

Et malerfirma i Lyngby og en snak om forsikring

At tale om forsikringer kan næste være lige så kedeligt som at snakke pension, jura og matematik, men nogle ting er mere nødvendige end andre, og specielt også hvis du ligger inde med et malerfirma i Lyngby, som du sætter stor pris på.

Der vil du nok takke os for, at du måske via den her artikel lige kan se nærmere på, hvad du skal overveje i forbindelse med at få en forsikring til dette firma.

For det indledende råd er ganske enkelt, at du skal sørge for at tegne forsikring med det samme, så dit inventar er godt beskyttet. Nogle forsikringer giver endda ydelser til firmabeskyttelse, rabat og lignende.

For det andet er det også smart at få det tegnet så hurtigt som muligt, for hvis du tit oplever, at der er indbrud i dit firma, dine malerbiler og andet, så kan det sætte en høj selvrisiko, eller også er der mange forsikringsselskaber, der ganske enkelt ikke ønsker at dække dig.

For det tredje er det jo helt op til dig selv at vælge forsikringsselskab, hvor du måske kan få flere fordele ved at vælge flere forsikringer fra samme selskab, men pas nu på med at få prakket noget på, som du ikke har brug for.

Nogle banker er jo også forsikringsselskaber ved siden af, så måske kan din bank hjælpe dig i den retning med dit malerfirma i Lyngby.

Slutteligt er det jo også værd at slå fast, at du altid helt selv har lov til at vælge forsikringsselskab på samme måde, som du selv må vælge fagforening og a-kasse eller helt fravælge disse ting.

Så føler du dig utilfreds med nogle af de valg, du har foretaget dig med dine forsikringer, står det dig altid frit for selv at vælge nogle andre.

Måske har markedet også ændret sig gunstigt nu i forhold til sidst, hvor du valgte forsikring, så der er flere fordele at hente for dig.