Et nymalet hus er nemmere at sælge

02 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Går du med tanker om at sælge dit hus og trænger det til at blive renoveret, kan det være en god ide at undersøge om det kan betale sig at sætte det i stand, inden du får det vurderet og sat det til salg. Det er alt andet lige nemmere at sælge et hus som står med nyrenoverede og nymalet mure, end et, hvor der er afskallet maling og revner i murværket. 

Inden du får murene muret op og malet, er det en god ide at starte med at få huset sandblæst. En sandblæsning fjerner gammel maling og hvad der må være af skidt, snavs og grønne alger på væggene. Efterfølgende er det nemmere for en murer at se hvad der skal laves, inden der males. Det kunne f.eks. være malerkoege.dk der stod for opgaven.

image

Bedre maling lig bedre resultat

Uanset om du står til at sælge eller selv skal bo i huset er det en god ide at bruge en ordentlig maling. Bruges der en god kvalitetsmaling, vil det endelige resultat blive pænere, end hvis du får malet med en billig. Dit hus vil også forblive pænt længere og du behøver ikke få det malet nær så hurtigt.

Brug derfor tid på at finde den helt rigtige maler. Det anbefales at du kontakter mindst tre forskellige malerfirmaer og beder dem om at komme med et tilbud. Husk at få dem til at skrive hvilken maling de benytter, for ellers er det svært at sammenligne og finde det bedste tilbud.

Det er også altid en god ide, hvis du ikke kender håndværkeren eller har fået ham anbefalet at undersøge, hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Har de været glade og tilfredse eller det modsatte. Det kan du blandt andet gøre ved at gå ind på Trustpilot og se hvad der står skrevet.

Flere Nyheder

17 september 2021

Skal du have ny bil?