Press "Enter" to skip to content

Find en dygtig og erfaren maler når hjemmet skal friskes op

Det er altid spændende at male sit hjem i nye farver. Stuer og værelser kan få helt nye udtryk, som er aldeles forskellige fra dem, de havde før. Hvis du har mod på at lege med farverne i dit hjem, er der uanede muligheder for dette. Markedet for maling af høj kvalitet er bugnende – og der er stort set ingen grænser for, hvilke smukke og spændende farvetoner og nuancer, som kan blandes til dine individuelle behov.

Overlad maling af boligen til en professionel maler

Du kan dog risikere at blive svært skuffet, når du er færdig med at påføre malingen. Resultatet kan risikere at ligge meget langt fra det, du håbede på. Du kan have overset visse karakteristika ved dine vægge, for eksempel ujævnheder eller lysindfaldet. Og så er det meget muligt, at du har valgt en farve, som er enten for lys eller for mørk til dit hjem.

Derfor er det en rigtig god idé at få fat på en dygtig maler, når hjemmet skal friskes op med nye farver. En erfaren maler vil have langt bedre forudsætninger for at opnå det resultat, du drømmer om. Maleren vil lytte til dine ønsker, og her ud fra vurdere, hvad der skal til.

Hvis dine vægge er meget ujævne, kan det være en fordel at sætte filt eller væv op forud for selve malingen. I visse tilfælde kan ujævnhederne være så udtalte, at det vil være nødvendigt at spartle væggene helt op. Her kan du for eksempel vælge en fuldspartling med indfarvet spartel masse som alternativ til maling, hvilket vil give dine vægge et helt unikt udtryk.

Find din dygtige maler hos Malerkanonen

Det behøver ikke at være hundedyrt at få malet sit hus eller sin lejlighed. Hos Malerkanonen kan du få et uforpligtende tilbud på maling af dit hjem – læs mere på Malerkanonen.dk