Folk var skeptiske overfor en E cigaret til at starte med

19 august 2019 Anders Lundtang Hansen
image

Kan du huske dengang, hvor e-cigaretter lige var kommet til landet herhjemme og hastigt blev omtalt i medierne, og alle kaldte sig eksperter på området, selvom det var et fåtal, der reelt havde sat sig ind i tingene, men de ønskede sig bare lidt skærmtid?

Dengang var der dårligt nogle forretninger at handle ens e-cigaretter og det andet tilbehør til.

Nu er der flere forskellige forretninger i landet, der sælger den slags udstyr, og du er ikke afhængig af at skulle købe tingene fra udlandet, hvor du ikke ved, hvilke materialer, det hele er lavet af, og om der er gift i e-væskerne, eller e-cigaretterne er lavet af usunde materialer.

Du kan nemlig både finde fysiske forretninger flere steder i landet, især i hovedstaden, men også i provinsen, der sælger den slags sortiment, og det samme gælder på nettet, for den slags butikker skyder frem over det store internet.

En af de bedre af den slags butikker er dem her for resten: https://www.esug.dk/

Angående det med uvidenheden, så var det næsten synd og skam, at e-cigaretter fik sådan en slem fødsel herhjemme i Danmark, for man kan godt forstå, at når folk ser noget, der ligner røg fra tobak, som pludselig bliver en dille, så bliver de bange.

Havde de bare turdet at undersøge emnet lidt dybere, ville de have set, at det stort set er en uskadelig aktivitet, og at det faktisk er noget af det bedste alternativ til det at ryge tobak, da man også bruger det som led i ens rygestop.

Heldigvis er det gode renommé ved at vende positivt i retning af e-cigaretter, men siden medierne ikke er lige så interesserede i emnet længere, så er det sværere at få de positive nyhedshistorier ud, da de ikke skaber sensation på samme måde, som dårlige nyheder gør det.

Derfor skal du gøre dit for at udbrede det gode budskab ved at dampe.

Flere nyheder