Press "Enter" to skip to content

Hvor længe har man brug for leje af skurvogn?

Vi lægger ud med at tale lidt om, hvornår man kan have brug for en skurvogn, for det fortæller jo også lidt om, hvor længe man har brug for at benytte den, og på hvilke former man betaler lejen.

Lejen kan for eksempel falde i, at man lejer skurvognen via et præcist beløb, som man måske lægger direkte, og som hverken vokser eller daler; men i andre tilfælde lægger man måske et depositum og betaler leje af skurvognen, og den leje kan så justeres over tid, hvis man skal bruge den længe.

Er der tale om kort leje af skurvogn, så kan det være, at man nøjes med at betale per dagsleje.

Vi begynder med det første eksempel, for det kan jo være, man skal holde et større kræmmermarked, eller man skal bruge en god eller opholdsvogn over en dag eller flere i samme forbindelse, og her kan en skurvogn være god at bruge.

Man kan få varme derind, have et køleskab, måske et te-køkken, og så kan der være et trådløst net, så man kan arbejde fra stedet og måske bruge det som lager.

De lidt længere perioder, hvor man skal bruge en skurvogn, kan være, når man skal benytte den i byggebranchen som et mobilt kontor.

Her kan det jo være svært at sige, hvor længe man skal bruge skurvognen, for selvom man har sat en deadline for projektet, så kan den deadline skride i den ene eller anden retning.

Her er udlejeren måske også glad for, at der er depositum på skurvognen, da der kan komme slitage på den over længere tids brug.

Måske er man i den situation, at hele ens hjem skal renoveres, og man vil ikke flytte et andet sted hen imellemtiden; så kan man mere eller mindre bo i skurvogne i en periode, specielt hvis det er om sommeren.

Men husk på, at der regler for beboelse og udleje i den forbindelse.