Sådan renoverer du badeværelset uden at sprænge budgettet

29 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Det kan være en dyr og tidskrævende proces at renovere dit badeværelse, men det behøver det ikke nødvendigvis at være. Det er nemlig muligt at renovere badeværelset uden at bruge en formue, hvis du blot laver en liste over alt det, du har brug for. Det er desuden en god idé at fokusere på at udskifte én ting ad gangen eller i stedet gøre tingene gradvist i stedet for alt på én gang, hvis du virkelig har et stramt budget. Her er nogle kreative måder, hvorpå du kan spare penge, mens du stadig kan opdatere dit badeværelse.

 

image

 

Lav en liste

Det er som nævnt altid en god idé at lave en liste over alt det, du har brug for til at renovere dit badeværelse. Du kan på denne måde få et overblik over, hvad der er vigtigst for dig at gå i gang med og du kommer heller ikke til at købe en masse unødvendige ting. En liste vil altså uden tvivl hjælpe dig med at holde dig inden for dit budget.

Vær kreativ

Hvis du vil renovere dit badeværelse uden at sprænge budgettet, er det altid en god idé med gør-det-selv-projekter såsom at male selv. Maling er en billig måde at skabe store og synlige forandringer og det er en god måde at få nogle farver ind i dit hjem på. Et andet projekt, som du med fordel kan vælge at kaste dig ud i, er at male dit badekar.

Hvis det er blevet slidt i emaljen, er det hverken flot at se på eller behageligt at røre ved og så er det på tide at give det en ny emalje. Du kan vælge at male dit badekar selv med emaljelak eller du kan vælge at hyre nogle professionelle til at sprøjtemale dit badekar med polyurethan. Begge dele er billigere end at udskifte det gamle badekar med et nyt og det skaber uden tvivl en stor forandring på dit badeværelse. Vil du vide mere, kan du søge på ‘remaljering af badekar’ og læse mere om dine muligheder.

Flere Nyheder

17 september 2021

Skal du have ny bil?