Prøv at få lavet jeres helt egen, personlige firma kalender!

03 August 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo fint nok, at man kan få sig en firmakalender af den slags, som der bliver standardproduceret, som alle firmaer og virksomheder kan købe, som de kan have på deres kontorer, lagerbygninger og andre steder, hvor man skal kunne se, hvor man er i måneden.

Sådan noget er lidt en gammeldags måde at gøre tingene på, da de fleste har en retvisende kalender i deres lomme i form af deres smartphone eller måske endda et smart ur eller briller, der kan fortælle dem præcist, hvornår på døgnet de er, hvordan månen står, hvilke andre aftaler man har, der er blevet ændret og så videre.

Men det er jo et dejligt overblik at have, så man lige kan rette synet mod den, om det er en lille bordkalender eller sådan en, man hænger op på væggen.

Den personlige kalender gør det sjovere at komme på arbejde

Nej, man burde derimod tage de standardiserede måder at laver kalendere på og duplikere dem om til en portion, som man har designet til sin egen firma kalender til arbejdspladsen.

Så får man nemlig både det praktiske i, hvordan man ser på sådan en kalender med måneder, dage, uger og så videre, men man får også de personlige indspark, der gør det sjovere, når der skal vendes blade i kalenderen.

Det kan være alt fra, at man har en månedskalender, hvor man har taget nogle sjove billeder til hver måned, eller man har en dagskalender, hvor man har skrevet nogle citater på til hver dag, som man glæder sig til at læse hver dag.

Den slags kan man så sætte sig sammen og gøre en enkelt hyggedag, eller man skriver løbende på dem, så de er klar til at blive sat i produktion, når året er ved at slutte.

Der er mange muligheder med sådan en personlig firmakalender.

More articles

image

22 February 2023

Lån til bil online