Hav fokus på totalomkostningerne

25 August 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Mange som har planer om at købe en ny bil har desværre udelukkende fokus på hvad bilen koster og ikke hvad det koster at have bilen. Det sidste, som også kaldes bilens totalomkostninger, er mindst lige så vigtigt. En gammel bil er typisk billig at købe, men til gengæld koster den i vægtafgift og værkstedsregninger. Som tommelfingerregel kan det bedre betale sig at bruge flere penge på bilen.

Du får ikke alene en bedre bil, men også en der koster mindre i afgifter og værkstedsregninger. Når du skal finde din næste bil, kan du med fordel kigge efter brugte biler i Svendborg.

Brug tid på at lære bilen at kende før du køber

For at finde den bedste brugte bil til en fornuftig pris, er det en god ide at bruge tid på at lære så meget du kan om bilen og de forskellige årgange. Der kan være store forskelle på de forskellige årgange. Læs de forskellige anmeldelser, find ud af hvad der typisk sender bilen på værksted og om det er billigt eller koster en mindre formue. Det er også værd at finde ud af om andre ejere har været glade for bilen. 

En ting er at læse op, det er noget helt andet at stå foran bilen. Når du er ude og kigge på en bil, som du overvejer at købe, skal du starte med at køre en lang tur i bilen. Du skal ud og køre en tur på mindst en halv time og du skal gerne både en tur på motorvej og en tur rundt i byen. Nøjes du med blot at køre en tur rundt om hjørnet er det eneste du lærer om bilen, er om den kan starte når du drejer nøglen. Det anbefales også, at du hvis det er muligt at du få en mekaniker til at undersøge bilen, før du køber.

More articles

image

22 February 2023

Lån til bil online