Få hjælp til lasagne, der glæder og begejstrer

14 March 2019 Søren Black

editorial

Skab glæde omkring dig med den italienske klassiker

Den italienske hovedret lasagne er en velsignelse på ethvert middagsbord. Lasagne kan fås i mange varianter, men den mest klassiske udgave er Lasagne Bolognese, der stammer fra den italienske by Bologna. Her finder man kombinationen af tynde pastaplader og oksekød samt bechamelsovs, hvilket er noget næsten alle kan personer rundt om bordet kan lide. Lasagnen har utrolig mange praktiske fordele. En af dem er, at den kan gøres sundere, hvis der skulle være behov for det. Dette sker ved at reducere kødet og i stedet putte for eksempel gulerødder i retten. Man kan også med fordel skifte kødet ud med fisk, så får man et lækkert måltid, der samtidig er virkelig sundt. Lasagne har også den fordel, at det er nemt både at lave og gemme til dagen efter. Retten kan også med fordel fryses ned, så undgår du madspild, og samtidig har du et nemt måltid mad til ugen efter.

Over 200 lasagneopskrifter

Lasagne kan laves på virkelig mange forskellige måder. Hos Alletiders Kogebog finder du den inspiration, der betyder, at du får lige den lasagne, der passer til dine smagsløg. I denne online kogebog er der over 200 forskellige opskrifter på alle mulige typer lasagne. Her kan du for eksempel finde en grøn lasagne, en efterårslasagne og en vegetarisk lasagne. Her er alle mulige opskrifter, der betyder, at du både kan lave lasagne til den store kødspiser, og til vedkommende der har sagt farvel og tak til det at spise kød.

Få din inspiration online

En ret som lasagne har virkelig mange muligheder i sig. Men for at ramme den helt perfekte ret, kræver det noget god inspiration. Denne inspiration får du med Alletiders Kogebog. Da kogebogen er online har du den altid ved hånden, da den blot kræver en digital skærm som for eksempel en smartphone eller tablet. Med Alletiders Kogebog kan du simpelthen både glæde og overaske hele familien med den lækreste lasagne.

More articles

image

22 February 2023

Lån til bil online