Bliv ikke forvirret over vognmanden i Sønderborg

23 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan være lidt forvirrende, når man ser et firma – i dette tilfælde en vognmand i Sønderborg – hvor der nogle gange figurerer et andet navn end det, man forventede at møde, da man tog kontakt til dem og så, hvad de hed.

Det kan være på en faktura, en mail eller noget andet, hvor der pludselig dukker et andet firmanavn op, end hvad man havde regnet med.

Man tror måske, der er tale om et gammelt navn, hvor de ikke har fået opdateret deres produkter, fordi de lige skal bruge de gamle først, før de får noget nyt ind, da de prøver at være sparsomme.

Men det kan aktivere ens alarmklokker, at man begynder at tro, at man rent faktisk handler med et andet firma end det, som man tog kontakt til, så det bare er et “skyggefirma”, der dækker for et andet.

Det er heldigvis ikke tilfældet her.

vognmand Sønderborg

Du handler skam med vognmanden i Sønderborg

Man oplever mange gange, at der er nogle firmaer, der af den ene eller anden grund bliver opkøbt af andre firmaer, og så overtager de et helt andet brand, og der kommer også en anden ledelse indover, der har nogle andre forventninger, end hvad ens egen vision for dette firma var til at starte med.

Dog er det bedre, end at man er nødt til at lukke ned.

Så forsvinder den oprindelige identitet helt, selvom det er de samme ansatte, man har med at gøre.

Men der findes som i dette tilfælde med vognmanden gode samarbejder, hvor man har indgået et partnerskab, så man hjælper hinanden meget tæt, så man næsten kan opleve et overlap.

Men det er skam stadig det samme firma, man henvendte sig til, som man har med at gøre, så der er ikke noget at være bange for her overhovedet.

Flere Nyheder

image

22 februar 2023

Lån til bil online