Borddækningen er med til at vise, hvilken form for fest du holder

28 August 2018 Emilie Jacobsen

editorial

Når du holder fest, er der mange forskellige elementer, som du skal have styr på. En af dem, der er virkelig vigtig, er borddækningen. Det er ikke et sted, hvor du kan springe over, hvor gærdet er lavest. Borddækningen er nemlig i høj grad med til at signalere til dine gæster, hvilken form for fest du forventer, at det bliver. Derfor er det vigtigt, at du bruger noget tid på at få dækket bordet på den helt rigtige måde. 

Når du skal finde pynt, servietter, bordkort og lignende til borddækning, er det smartest for dig, at du går på nettet. Der vil du nemlig kunne finde et utal af forskellige muligheder. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde det helt rigtige til dit behov. Du kan for eksempel gå ind på en webshop som ctiparty.dk, der har de en lang række forskellige former for ting til borddækning. 

Hvis du gerne vil holde en mere formel fest, kan du for eksempel signalere det med din borddækning. I det tilfælde kan du lægge hvide duge på bordene, vælge nogle flotte servietter i hvid eller en enkel farve, have bordkort og have noget simpel, men elegant pynt. Det er alt sammen med til at vise, at det er en mere formel fest, der er tale om. 

Hvis du derimod gerne vil holde en mere løssluppen fest, kan du også vise det med din bordpynt. Du kan for eksempel vælge en farverig dug og nogle farverige servietter. Allerede nu har du signaleret til dine gæster, at det ikke er så formelt. Derudover kan du også vælge ikke at bruge bordkort. Når folk selv kan vælge, hvor de vil sidde henne, bliver det også en langt mere uformel fest. Endelig kan du vælge at have masser af pynt på bordet. Det er igen med til at understrege det uformelle i festen. 

More articles

image

22 February 2023

Lån til bil online