Brunchkøbenhavn.dk – se udvalget af gode brunchsteder i hovedstaden

22 September 2022 Camilla Skøtt

editorial

Det er altid svært at vælge, hvor man skal mødes til brunch, men med brunchkøbenhavn.dk bliver det lidt nemmere. Her finder du nemlig en komplet liste over alle de steder i hovedstaden, der tilbyder brunch eller morgenmad udover det sædvanlige.

Listen er dog rimelig lang, så du kan med fordel opsætte en række kriterier, så du kan finde præcis den type brunch, du allerbedst kan lide.

 

Vælg brunchrestaurant efter placering

Holder du til i et bestemt område af byen, eller skal du mødes med en bekendt, kollega, ven eller veninde på en bestemt lokation – ja, så giver det mening at filtrere brunchstederne efter placering.

Du kan eksempelvis se alle brunchmuligheder på Amager, Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro og Vesterbro – og alt derimellem. På den måde sikrer du, at du ikke får booket bord på en café eller restaurant, der ligger milevidt fra, hvor du er.

 

Filtrer efter diæt og intolerance

Følger du en særlig diæt – fx som vegetar eller veganer – eller er der råvarer, som du ikke kan tåle? Så tillader listen over brunchsteder dig at filtrere søgningen ud fra dette. 

Du kan for eksempel vælge udelukkende at se, hvilke spisesteder der tilbyder vegansk brunch – enten komplet eller delvist. På samme måde kan du sikre dig, at det spisested, du vælger, tilbyder laktose- eller glutenfri alternativer, hvis du eller din ledsager er på jagt efter dette.

 

brunch københavn

 

Hvilken type brunch kan du bedst lide?

Hvis du ikke har specifikke krav til hverken placering eller råvarer, men bare gerne vil have en bestemt type af brunch, så kan du også vælge denne sorteringsform.

Elsker du buffet, kan du for eksempel se, hvilke spisesteder der tilbyder brunchbuffet. På samme måde kan du se, hvor du kan få en lækker tallerkenanretning, samt hvor du selv kan sammensætte din brunch ud fra kryds af-konceptet.

 

Spis din brunch derhjemme

Vil du gerne servere brunch på hjemmefronten uden selv at stå i køkkenet, kan du også bruge brunchkøbenhavn.dk til at se, hvilke spisesteder der tilbyder brunch ud af huset.

Det er en exceptionel måde at forkæle overnattende venner og gæster på, og ved at vælge brunch take away slipper du for at stå tidligt op og stå i køkkenet hele formiddagen. Glæden ved brunch er nemlig størst, når man ikke selv har kokkereret; hele essensen af brunch er jo netop forkælelse, og en del af den forkælelse forsvinder, hvis man selv skal arbejde for maden.

Vi håber, at du med denne artikel er blevet klogere på brunch i København, og ikke mindst at du er godt klædt på til at finde det perfekte spisested.

More articles

image

22 February 2023

Lån til bil online