Din brugte bil kan være penge værd

21 december 2020 Lotte Hindsberg

Hvis du går med planer om at opgradere din nuværende bil til en bedre, kan du med fordel undersøge, om det er muligt at lade din brugte bil indgå i handlen. Ofte er det muligt at få mere for bilen, når den indgår i handlen om en ny bil. Samtidig slipper du også for at skulle bruge tid på at sælge bilen.

Du kan derfor koncentrere dig om at finde den rigtige bil, frem for at skulle bekymre dig om, om du kan få det for den gamle bil, som du skal bruge når du køber den nye bil. Du kan evt. undersøge Trio biler for flere oplysninger.

Køb af brugt bil

Hvis du ikke har mulighed for at bytte din gamle brugte bil til en ny og bedre bil, men blot er på markedet for at finde en ny, er det vigtigt at du bruger tid på at finde den her rigtige.

Læs på internettet hvad tidligere ejere og brugere har haft af oplevelser. Bander de bilen langt væk eller vil de anbefale den. Hvad siger anmeldelserne og er der forskel på de forskellige årgange. 

Køber du en brugt bil hos en forhandler, er du sikret 2 års reklamationsret, hvorimod hvis du køber hos en privat sælger har du købt som beset. Om du køber det ene sted eller det andet, kan du med fordel få en uvildig mekaniker til at gennemgå bilen først.

FDM har vurderet at de ofte finder et sted mellem 6-8 fejl og det er vel og mærke fejl, der ikke er blevet gjort opmærksom på i salgsopstillingen. At bilen er nysynet betyder ikke at bilen er uden fejl. Blot at den er lovlig at køre i. Fejlene skal enten udbedres inden køb eller også skal det udløses et prisnedslag. Vil sælger ikke det, skal du vælge en anden bil.

Flere Nyheder

image

22 februar 2023

Lån til bil online