Espressomaskiner til industri og erhverv – find dem online

29 juni 2021 Astrid Pedersen

Er dine medarbejdere kede af selv at skulle medbringe morgenkaffen eller at skulle hente dyr cafe kaffe i løbet af dagen? Så bør du overveje at investere i en professionel kaffemaskine.

Hvilken slags kaffemaskine skal jeg købe til min virksomhed?

Når du står for at skulle købe en professionel kaffemaskine eller espressomaskine til dit kontor, din butik, dit showroom eller måske din hotel lobby bør du først og fremmest tage udgangspunkt i den forventede volumen. Det er meget vigtigt at din nye kaffemaskine kan levere i det påkrævede omfang – og at den vel at mærke er bygget til det.

En kaffemaskine eller espressomaskine som er designet til anvendelse i private hjem vil ikke kunne håndtere den belastning som vil forekomme når mange mennesker skal have mange kopper kaffe, mokka eller espresso hele dagen lang. Derfor bør du vælge en kaffemaskine som er kalibreret til den belastning der kan forekomme i travle periode i din virksomhed.

Kaffemaskine eller espressomaskine?

Der findes forskellige modeller med varierende muligheder inden for feltet industri kaffemaskiner. Mange af de kaffemaskiner du kan få til eksempelvis kontorer er forsynet med en kaffekværn. Så kan du hælde hele bønner på maskinen, og medarbejderen vil få en kop lækker og velsmagende kaffe eller espresso brygget på ganske frisk kværnede bønner. Dette gør en verden til forskel når det handler om smag og aroma.

En erhvervs espressomaskine kan også være udrustet med mælkevarmer og ditto skummer. Det betyder at medarbejderen eller kunne kan vælge imellem en bred vifte af espresso drikke som for eksempel latte macchiato, cortado, caffe latte eller cappuccino. Og endelig findes der kaffemaskine til kontorer som kan lave andre varme drikke så som for eksempel kakao, te eller wiener melange.

Hvor finder jeg en god kaffemaskine til arbejdspladsen?

Kig ind forbi Kaffeexpressen og se det store udvalg af kaffemaskiner og espressomaskiner.

Flere Nyheder

image

22 februar 2023

Lån til bil online