Få din drøm opfyldt med et privatlån

22 April 2021 Tina Høy

Mangler du et beløb til noget bestemt, du skal bruge her og nu; en bil, der kan transportere dig rundt i verden, et nyt komfur, jakkesættet til vennens bryllup? Måske har du brug for et lån, så du kan tage på den rejse, du har drømt om længe, og som du ikke vil vente mere på.

Måske har du købt en bolig og mangler lige det sidste beløb til den perfekte sofa. Eller dit hus trænger til at blive sat i stand og kan ikke vente længere – og istandsættelsen øger jo værdien af din bolig.

Privatlån uden krav om sikkerhed i bolig

Uanset årsagen har du mulighed for at gå uden om din bank og søge om et privatlån. Et privatlån er som et bil-, bolig- eller forbrugslån. Hos Ikano Bank behøver du ikke stille sikkerhed, hvorimod din egen bank ofte stiller en masse krav.

Det er nemt at søge om et privatlån, og hvis du bliver godkendt, går det hurtigt. Du kan ansøge om et lån på deres side, ikanobank.dk/laan.
 
Ikano Bank har erfaring med at vurdere kundernes økonomi, og de tager ikke sikkerhed i din ejendom, men vurderer i stedet din kreditværdighed. De skal naturligvis have adgang til din økonomi og dine lån og vurderer, om din økonomi kan bære lånet. 
 
Der er nogle simple krav for at kunne optage et lån, og det er, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret, du skal være fyldt 18 år og have adresse i Danmark.
 

Få nemt og hurtigt beløbet udbetalt

Det er noget nemmere at ansøge om lån hos Ikano Bank frem for at skulle til have samtale med din bankrådgiver. Det tager kun 5 minutter at ansøge, og du får endda svar på låneansøgningen i løbet af få minutter derefter. Når du er godkendt og har skrevet under, vil du have beløbet inden for 3 hverdage.
 
Så gør dig klar til dit livs rejse, din nye bil eller til at istandsætte og værdiforøge din bolig.

More articles

image

22 February 2023

Lån til bil online