Få dit pæne trægulv igen med en billig og effektiv gulvafslibning

22 June 2018 Astrid Pedersen
image

editorial

Du kender sikkert alt for godt fornemmelsen af, at du har været lidt for god til at springe sæbebehandling eller oliebehandling af dit gulv over. Og nu bliver du straffet for det – dit gulv er blevet trist og mat, der er tydelig solfalming i træet, som er blevet gulliggråt i overfladen, og det er umuligt at vaske pletter fra spildt kaffe, te, rødvin og sodavand væk. Skidtet samler sig i de ridser og skrammer, som pludselig opstår meget nemmere i de sårbare gulvbrædder eller parket, og giver gulvet et ujævnt look. Selv om du vasker med al den rigtige sæbe, kan du hverken fjerne de genstridige pletter, den grålige og matte overflade, eller det skidt, som samler sig i revnerne mellem gulvbrædderne. Og du ved, at det skyldes, at du ikke har været god nok til at pleje og vedligeholde dit smukke trægulv – så hvad gør du nu?

Du kan redde trægulvet med en grundig og effektiv gulvafslibning

Til alt held er der hjælp at hente – al håb er ikke ude for dit trægulv. Du kan bringe livet og vitaliteten tilbage i gulvet uden at du behøver at skulle ud og investere i et helt nyt trægulv. Så længe revnerne, skrammerne og misfarvningerne blot er overfladiske, kan du med fordel vælge en grundig gulvafslibning med efterfølgende behandling efter eget valg – for eksempel med olie, lak, maling, lud eller sæbe – og få dit smukke og levende trægulv tilbage. En gulvafslibning fjerner allerhøjst to millimeter af overfladen fra dit gulv, og efterlader det ensartet og jævnt – klar til at tage imod den beskyttende og plejende efterbehandling.

Billig gulvafslibning ved professionel fagmand

Det anbefales, at du vælger at lade en professionel fagmand forestå gulvafslibning. En erfaren gulvmand kan vurdere, præcis hvad dit gulv har brug for, og opnår et smukkere resultat, end du selv vil kunne. Læs mere på gkservice.dk

More articles

image

22 February 2023

Lån til bil online