Få mest ud af din terrasse til prisen

22 januar 2021 Maya Hindsberg

Det at købe en terrasse er en god investering. En terrasse pris er ikke nødvendigvis småpenge, men netop derfor vil du gerne have mest ud af det. Et af de typiske problemer med en terrasse kan være, at der ikke er nok opbevaringsplads. Det kan man dog løse på forskellige måder.

Derudover er der opgraderinger, som kan være sjove at have på sin terrasse, værende det en bar eller måske en sandkasse, der er indbygget i terrassen, hvis man har børn. Der er mange gode løsninger, til at få mest muligt ud af sin terrasse, hvis bare man er kreativ.

Vær smart med opbevaring

Der er mange gode måder at få mere opbevaring på ens terrasse, som ikke fylder, eller som kan bruges til flere ting. Er terrassen hævet over jorden, er det f.eks. muligt at lave opbevaring under den, så det ikke optager yderligere plads. En anden mulighed er at bygge en trappe, hvis der er niveau forskelle mellem terrassen og jorden. Her er det muligt at lave et skjult rum, hvor man f.eks. kan opbevare hynder. En tredje mulighed er at lave et par hyndebokse, som man også kan sidde på, så man slår to fluer med et smæk.

Flytbar bar

Hvis du er typen, der tit holder sammenkomster, og ynder at lave mad på terrassen, så kan en kombineret bardisk-udekøkken være en god ide. Bardisken kan stå på hjul, og det gør den nem at flytte rundt på, afhængig af, om man vil have den til at stå i sol eller skygge. 

Indbygget sandkasse

Hvis du skal til at lægge en fliseterrasse, kan du overveje at indbygge en sandkasse, så den ikke optager plads andet sted. Det er blot at lave et hul i flisebelægningen, og have fliser på højkant rundt i kanten, så hullet er lukket og kan fyldes med sand. Evt. kan der laves et låg, så den lukkes af, når den ikke er i brug.

Flere Nyheder

image

22 februar 2023

Lån til bil online