Press "Enter" to skip to content

Få styr på rørene med hjælp fra dit lokale VVS firma

Når badeværelset eller køkkenet skal bygges om eller renoveres, er der mange opgaver, du selv kan udføre. Der er for eksempel ingen, som siger, at du partout skal bruge en murer for at få lagt fliser eller opsat klinker, eller en tømrer til at isætte hylder og skabe. Har du hænderne skruet rigtigt på, er der intet i vejen for at du selv løser disse opgaver. Men visse typer arbejde kræver en autoriseret håndværker. I følge gældende regulativer skal alle opgaver, som vedrører drikkevand, spildevand eller gas, udføres af en autoriseret VVSer.

Hvad er en VVSer?

En VVSer er en håndværker, som har specialiseret sig i at løse alle opgaver, som vedrører sanitet (for eksempel afløb og dræn i badeværelset samt vandlåse og toiletter), ventilation, varme systemer og gas- og vand ledninger. Grunden til, at du skal benytte dig af en VVSer, når du skal have udført arbejde, som vedrører disse elementer, er først og fremmest at du kan sætte egen og andres liv og helbred på spil, hvis du selv roder med det.

En gasledning, som ikke er monteret korrekt, kan føre til farlige udslip, som kan forårsage eksplosion eller kulilte forgiftning. Opstår der tilbageløb fra dit afløb, kan drikkevandet inficeres med farlige bakterier. Og hvis dit klamphuggeri medfører vandskade på din ejendom – eller på underboens – i fald du bor i etage byggeri – vil dit forsikring selskab højst sandsynligt ikke dække skaderne. Derfor er det vigtigt, at du allierer dig med en dygtig og erfaren VVSer, når der skal laves arbejde i badeværelse eller i køkken.

Hvor finder jeg min lokale VVSer?

Er du og din familie bosiddende i Stenløse, kan I med fordel benytte Flex VVS. Flex VVS er din lokale VVSer i Stenløse – du kan læse mere om Flex VVSs services og ydelser på flexvvs.dk