Flotte firmagaver til jul – find dem online

28 January 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal virksomhedens årlige julegaver til medarbejderne være noget helt særligt? Så er det en god idé at lade de ansatte selv vælge deres gaver.

Julekurven er ikke længere det optimale valg

Måske har du i mange år fulgt den traditionelle linje og begavet samtlige medarbejdere med en smukt pyntet julekurv fyldt med knas.

Sædvanligvis overrækkes kurvene til medarbejderne i forbindelse med den årlige juleafslutning, og markere en slags fællesskab i firmaet. Men i takt med at flere og flere virksomheder har valgt at afskaffe de større samlende begivenheder er juleafslutningenogså på retur. Og så ryger ideen med de flotte julekurve.

Det oprindelige formål med julekurvene var at bibringe juledagene ekstra glæde i form af knas, chokolade, slik, kaffe, te, vin, øl og andet godt til ganen, som kunne deles under julens mange familie besøg. Men disse ses heller ikke så tit mere.

image

Det betyder at medarbejderen brænder inde med en kurv som han eller hun ikke får maksimal glæde af. Mange tåler ikke søde sager, eller er allergiske over for nøder eller laktose. Andre rører ikke alkohol, kaffe elle te. Og så er den traditionelle julekurv ikke meget værd.

Firmajulegaver for enhver smag med vælg selv gaver

Du kan i stedet vælge at lade dine medarbejdere selv vælge deres gaver ud fra en prisramme du fastsætter. Julefabrikken ApS gør det nemt for dig selv at opsætte en online julegave shop med lækre og særdeles anvendelige gaver fra nogle af de bedste brands.

Hos Julefabrikken ApS finder du firmajulegaver i alle pris kategorier fra leverandører så som Royal Copenhagen, Andersen Furniture, Alvar Aalto, Johan Bülow, Nordic Sense, KitchenAid, Georg Jensen, Eva Trio, RÖSLE, Södahl, Kay Bojesen, Stelton, Samsonite, Philips og Normann Copenhagen.

Klik ind og se alle produkterne i det store udvalg af firmajulegaver hos Julefabrikken ApS på virksomhedens hjemmeside julefabrikken.dk

More articles

image

22 February 2023

Lån til bil online