Giv kompetencerne et løft med Project kurser

06 maj 2021 Astrid Pedersen

Som projektleder kan det godt være svært konstant at skulle holde sig opdateret med projektplaner, leverancer og ressourcer – især hvis man administrerer flere projekter ad gangen, eller måske endda skal holde styr på et større program.

Derfor findes der op til flere projektstyrings programmer og applikationer særligt udviklet til netop dette formål. Blandt disse er Microsoft Project blandt de absoluttet top scorere når det handler om brugervenlighed og overskuelighed.

Samtidig indeholder Microsoft Project et væld af funktioner og features som gør det nemt for projektlederen at holde styr på trådene. Og med et Microsoft Project kursus kan du eller dine medarbejdere lære at udnytte programmets potentiale optimalt.

Hvor finder jeg de bedste Microsoft Project kurser i København?

Hvis Microsoft Project kurset helst skal foregå i København, og kursus lokalet gerne må ligge lidt centralt, bør du tage kontakt til 4D. 4D udbyder IT kurser inden for en bred vifte af genrer, særligt målrettet det danske erhvervsliv.

Da Microsofts produkter almindeligvis benyttes som platform hos danske virksomheder og organisationer vil der naturligt nok kunne findes et stort udbud af kurser i netop de forskellige Microsoft applikationer så som Microsoft Word, Microsoft PowerPoint og Microsoft Excel samt de mere specialiserede stand alone programmer som for eksempel Microsoft Project og Microsoft Power BI hos 4D.

I afdelingen for Microsoft Project kurser finder du således Project Grundlæggende og Project Udvidet som henvender sig til henholdsvis den absolutte novice inden for Microsoft Project og så den mere erfarne Microsoft Project bruger. Begge kurser findes i en dansk og i en engelsk version. Og det er selvfølgelig muligt at få tilrettelagt et skræddersyet Microsoft Project kursus som matcher netop dine medarbejderes behov og faglige niveau – det er blot at tage en snak med en af de dygtige undervisere hos 4D.

Læs mere om Microsoft Project kurser hos 4D på 4d.dk.

Flere Nyheder

image

22 februar 2023

Lån til bil online