God og miljøbevidst vinduespolering

11 March 2021 Tina Høy

Er I en virksomhed eller et boligselskab, der jævnligt skal have vasket vinduer? Eller er du privatperson, der overvejer at få en vinduespudser til at pudse dine vinduer jævnligt?

Måske har du selv pudset dine vinduer indtil nu, men det er lidt besværligt og tidskrævende – og det bliver langtfra så flot, som når en professionel vinduespudser gør det (beklager fornærmelsen).

Få et abonnement på vinduespudsning

Hvis du bor i en boligblok, kan du evt. høre de andre beboere, om I skal gå sammen om en aftale om fx at få pudset vinduer hver 3. uge (hvis man er meget ambitiøs) eller fx 6 gange om året. Måske kan I få en billigere aftale, hvis I er mange, der skal have pudset vinduer. Ligeledes kan du, hvis du bor i hus, høre dine naboer, om de er med på den.

Flot – giver bedre lys og passer på ruderne

Det er rart at have et godt udsyn, og når solen skinner, ønsker man ikke at se rudens snavs og fingre, men det, der er udenfor. Vinduerne skal pudses regelmæssigt, så snavset ikke sætter sig fast, og det ser selvfølgelig flottere ud, også udefra, og giver bedre lys i boligen.

Express Multirens ApS, https://expressmultirens.dk/vi-tilbyder/vinduesvask/, vasker vinduer og facader hele året for boligselskaber, private og erhverv mm. i Roskilde og omegn. Udover vinduespudsning udfører de tagrenderens, algebehandling, fliserens mm.
 
 
 
Express Multirens ApS har:
– Det nyeste udstyr på markedet
– Bruger vandførende stænger, der kan nå 12 meter op
– Bruger ultrarent vand, så vinduer ikke har striber eller kalk
– Det ultrarene vand er godt for miljøet, da de ikke bruger rengøringsmidler

Et eksempel på priserne er, at vinduesvask ude koster 149 kr. for de første 10 ruder og derefter kun 8 kr. pr. rude. De udfører også billeddokumentation og slutrengøring. 

Express Multirens Aps er ejet af Michael Rasmussen og Kenneth Brandt Petersen. Med det nyeste udstyr på markedet og det ultrarene vand kan de love, at miljøet prioriteres højt i arbejdet, og de stræber efter personlig service, tillid og kvalitet.

More articles

image

22 February 2023

Lån til bil online