Gode grunde til at vælge det lokale slagteri

06 October 2020 Silje Hansen

editorial

Når du skal have mad til et arrangement, en vigtig begivenhed eller, hvis du vil lave et overdådigt måltil dine gæster, er der behov for noget godt og lækkert kød. Der er ikke tale om det kød, som du kan finde hos de fleste supermarkeder rundt i landet. Selvom det er fint, så kan du ikke få de stykker af kødet, som er så frisk som det er hos den lokale slagter.

En slagter sørger for at kødet er så frisk som overhovedet muligt, og kan udskære de bøffer eller andre kødstykker i præcis de mængde du efterspørger og ønsker. 

Derfor skal du vælge en slagter

Der er flere fordele ved at vælge at købe kødet fra den lokale slagter. Først og fremmest er kødet helt frisk eller kan udskæres med det samme du er i slagteriet. Hvis du skal bruge større mængder kød eller en hel særlig udskæring, kan du med fordel bestille det forinden, hvor slagteren sørger for at det bliver udskåret præcis i de mængder du har behov for. 

En slagter kan også hjælpe med at give de de bedste udskæringer, som ellers ikke er til at skaffe i de lokale supermarkedet. Hos slagteren kan du også få den nødvendige sparring og hjælp til, hvordan du skal tilberede kødet, så du får det bedste og mest møre stykke kød.

Hvilket slagteri skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilket slagteri du skal vælge, når du skal købe noget lækkert kød af høj kvalitet, kan vi varmt anbefale at besøge det lokale slagteri i Slangerup. Her kan du forvente en ekstraordinær service og mulighed for at få forskellige udskæringer fra ged, lam, gris og forskellig vildt. Det er et slagteri, der er godkendt til økologisk slagtning, hvorfor du kan forvente at slagteriet har respekt for dyrene og deres vilkår.

More articles

image

22 February 2023

Lån til bil online