Gør din bolig mere salgsbar

21 oktober 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Ønsker du at gøre din bolig mere salgsbar eller ønsker du at gøre dit for at salget sker hurtigere er der meget du selv kan gøre for at din bolig ser mere indbydende ud og derfor også have flere mulige interesseret købere. Det siger sig selv at er der rodet, nusset og er det år siden der sidst er blevet malet virker boligen mindre tiltagende end hvis du har valgt at bruge tid på at rydde op og male.

De fleste har langt nemmere ved at forestille sig hvordan deres egne ting vil se ud i en lys og rummelig bolig, hvor væggene er nymalet end hvis de først mentalt skal fjerne en masse møbler og forstille sig hvordan der ser ud med lyse vægge. Derfor er det en god ide at få malet i forbindelse med et salg. Du skal få malet inden ejendomsmægleren kommer og værdifastsætter din bolig og inden der tages billeder. Du kan f.eks. søge på maler kalundborg, hvis du bor i det område.

Ryd op og smid væk

Det skal alligevel gøres når du har solgt og skal flytte så hvorfor ikke få det gjort inden du sælger og øg dine muligheder for et hurtigt og godt salg. Har du have så ryd op, slå græsset og fjern det værste ukrudt. Sæt et par krukker og har du en terrasse så fjern evt. grønne alger, så den fremstår som et sted man har lyst til at sidde om sommeren og hygge. En pæn have giver et godt førstehåndsindtryk. 

Ryd også op inde og fjern alt det som har det med at ende i alle hjørnerne. Det behøver ikke at blive smidt ud, men ryd og og smid ud med hård hånd, så der kommer lys og luft ind. Det gør din bolig lang mere salgsbar.

Flere Nyheder

image

22 februar 2023

Lån til bil online