Hvad ser du i dette mønster?

13 november 2020 Anders Lundtang Hansen

Vi henviser sådan set ikke til noget bestemt mønster, selvom der da er billeder i denne artikel, og du er velkommen til at forsøge at analysere, hvad du ser i mønstrene.

Måske ser du noget andet, end hvad der var tiltænkt fra dem, der skabte mønsteret. Måske ser du omvendt ikke det, der var tiltænkt, eller måske endda små beskeder, der er gemt.

Nogle gange dukker der på nettet også opslag op, hvor man skal bedømme, hvilket slags mønster det er. Nogle gange er det for farveblinde, andre gange er det bare noget, der generelt kan dele vandene.

Og så er der den slags pseudo-videnskab, der laver artikler med, at hvis man ser dette eller hint, så vil man være en bestemt type menneske.

Dette er ikke nødvendigvis rigtigt, men andre gange kan det faktisk være et pejlemærke.

Et mønster kan sige noget om dig

Nogle af os kan godt lidt et meget ensartet mønster, der ikke skiller sig for meget ud; faktisk må det helst gerne være næsten anonymt eller ikkeeksisterende, så man blot lige har en anelse for at vise, at man ikke er totalt kedelig.

Så er der dem, når de skal indrette fra stort eller småt, at de gerne vil have vilde mønstre med mange motiver og farver. De kan simpelthen ikke få nok af dem.

Mange af os kan heller ikke lide, hvis der er afvigelser i mønstrene, specielt hvis det er små ting, der ikke giver mening i helheden.

Man betegner dette i halvt spøg, at man lider OCD, men vi mennesker kan generelt godt lide, at tingene er symmetriske, hvorfor vi ikke er vilde med afgivelser generelt.

Måske kender du også til de psykologiske tegninger, hvor man har et mønster på et papir, som en person så skal fortolke, hvad man ser.

Dette skal angiveligt sige noget om sindet hos vedkommende, men passer det nu også?

Flere Nyheder

image

22 februar 2023

Lån til bil online