Kan en sandwich gøre det ud for et sundt måltid?

01 October 2022 Camilla Sørensen

editorial

Der er så mange typer sandwiches at vælge imellem, at det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Hvis du er på udkig efter en god sandwich i København, så spørg dig selv, hvad der udgør en god sandwich for dig? Skal den være vegetarisk? Stor? Lille? Gourmet? Klassisk? Eller noget helt andet? Der er uendelige muligheder, når det gælder sandwiches, og alle har deres egen yndlingstype.

Så uanset om du er på udkig efter en hurtig snack eller et måltid, der holder dig i gang hele dagen, er der helt sikkert en sandwich, der er perfekt til dig!

Men hvordan er det nu med sandwiches – er det sunde eller usunde?

image

Er en sandwich sund eller usund?

Det afhænger af de anvendte ingredienser. Hvis du f.eks. fylder din sandwich med forarbejdet kød, fuldfed ost og mayonnaise, er den ikke lige så sund som en sandwich med magert protein, grøntsager og en let dressing.

Så hvis du vil have en sund sandwich, skal du sørge for at vælge fuldkornsbrød, bruge magert protein som kylling eller kalkunbryst og fylde dig med grøntsager. Og hvis du holder øje med kalorierne, kan du droppe mayo’en og i stedet vælge sennep eller avocado.

Med så mange lækre og næringsrige muligheder er der ingen undskyldning for ikke at nyde en god sandwich!

Få en sandwichordning til kontoret

Er du tit sandwichsulten, og gælder det også for dine kollegaer? Så kan I overveje, om I skal være en del af en ordning, hvor der bliver bragt sandwich ud til jer. På den måde kan du få din sandwich leveret direkte til dit kontor, og du behøver ikke at bekymre dig om at pakke din frokost hver dag.

De fleste virksomheder, der tilbyder denne type ordning, har en række forskellige sandwiches på tilbud, så alle kan finde deres favorit. Og hvis du vil være rigtig sund, kan du vælge en vegetarisk eller vegansk variant.

More articles

image

22 February 2023

Lån til bil online