Mad ud af huset til rimelige priser

12 June 2021 Astrid Pedersen

Skal sommerens fester være med fuld forplejning – og orker du ikke selv at svede mange dage i køkkenet? Så kan du med stor fordel overlade sliddet og slæbet til et catering firma så som Kokken og Jomfruen.

Hvorfor skal jeg bestille mad ud af huset hos Kokken og Jomfruen?

Når du skal have mange gæster vil du, uanset hvor i landet du befinder dig, altid kunne regne med den bedste hjælp fra det danske catering firma Kokken og Jomfruen.

Kokken og Jomfruen har igennem flere årtier hjulpet i tusindvis af glade kunder over hele Danmark med mad til store og små fester og receptioner. Kokken og Jomfruen er leveringsdygtig i alle typer catering og mad ud af huset. Hos Kokken og Jomfruen kan du bestille de helt traditionelle treretters menuer med forret, hovedret og dessert, lige som du kan bestille lækre buffet anretninger og sågar en varieret brunch menu.

Kokken og Jomfruen lytter gerne til dine ønsker og tilretter din mad ud af huset menu således at den matcher netop dine ønsker og behov. Uanset hvor mange – eller hvor få – gæster som skal bespises vil du hos Kokken og Jomfruen kunne bestille et nøjagtigt antal kuverter.

Du undgår madspild – og du ville faktisk ikke kunne gøre det billigere selv. Kokken og Jomfruen har nemlig i kraft af virksomhedens størrelse adgang til at kunne udnytte en række stordrift fordele, for eksempel i forbindelse med indkøb af råvarer. Derfor kan de dygtige kokke fremtrylle velsmagende retter for en brøkdel af den pris du skulle have betalt hvis du selv skulle have købt ind.

Du sparer således ikke blot tid og kræfter, men også penge, når du lade Kokken og Jomfruen forestå tilberedning af maden til din fest. Du kan læse mere om Kokken og Jomfruen, og bestille mad ud af huset til din fest via hjemmesiden kokken-jomfruen.dk.

More articles

image

22 February 2023

Lån til bil online