Maler i Taastrup: Bare spring ud i det!

11 January 2021 Camilla Skøtt

Er du bange for farver, og holder du dig dermed bare til kedelige, hvide vægge? Vi har talt med en maler, der siger, at der ikke er noget at være bange for – du kan altid male om, hvis du ikke bryder dig om resultatet.

Hvis du kigger i diverse boligblade på fysisk og online, vil du opdage, at farver på væggene har vundet større og større indpas i de danske hjem. Men det er stadig noget, der bliver fremhævet med mod; det er åbenbart ikke hvem som helst, der tør at male derhjemme.

Vi har talt med en maler i Taastrup, og han siger kort og godt:

“Mal nu bare for pokker. Går det helt galt, kan du male det over igen. Vælg nogle farver, du godt kan lide. Måske nogle du allerede har i dit hjem på den ene eller anden måde. Hvis du giver den en skalle, vil du hurtigt opdage, at farver på væggene gør dig glad!”

Du behøver ikke at male det hele

Kan du ikke overskue at male hele stuen gul, så bare rolig. Der er ingen grund til at male alle vægge – der skal nemlig ikke særlig meget til, før det har en effektiv på stemningen i dit hjem:

“Du kan nøjes med at male en enkelt væg. Hvis det også er for meget, kan du male et enkelt felt på en væg. Mulighederne er mange, og der skal ikke særlig meget til for at skabe stemning, atmosfære og personlighed. Vælger du at male et lille felt eller en del af en væg, kan du også nemmere skeje ud på farvevalget.”

Der er altså ikke noget at tage fejl af. Hvis du gerne vil lege lidt med farverne i dit hjem, så skal du ganske enkelt bare springe ud i det. Du kan altid gøre dem om, hvis det ikke lykkes i første omgang.

More articles

image

22 February 2023

Lån til bil online