Sådan passer du godt på din iPhone og bevarer dens værdi

20 June 2022 Kamilla Sonne

advertorial

Mange har haft en iphone på et tidspunkt i deres liv. Og det er ikke uden grund, for telefonen kombinerer mange smarte funktioner med et design ud over det sædvanlige.

Netop dette design uden for mange knapper og med en stor, lækker skærm, er dog også telefonens ulempe. Det gør nemlig, at iphones generelt er skrøbelige og hurtigt bliver ridset eller skrammet.

Derfor har vi her samlet vores bedste guide til, hvordan du passer godt på din iphone og den værdi, som den alt andet lige repræsenterer.

iphone xr skærm

Gør brug af et godt cover

Selvom en iphone er lettest og slankest, når den ikke har noget cover på, er den også mest skrøbelig der. Derfor er det smart at bruge et cover, som yder en beskyttelse på kanterne og bagsiden af telefonen.

Covers er efterhånden blevet så stor en forretning, at der er titusindvis af modeller at vælge imellem. På den måde er et cover ikke kun en beskyttende foranstaltning, men det er også en god måde at gøre din telefon unik og personlig på.

Man kan også få covers, der har flere andre funktioner, fx i form af en holder til kreditkort.

Beskyt telefonens skærm bedst muligt

De fleste vil opleve, at telefonens skærm er det skrøbeligste sted og her, der oftest kommer ridser og revner. Det kan samtidig være til stor gene, da det jo gør, at man kan ikke kan bruge telefonen til fx at se film, uden at de kommer i vejen.
For at undgå at skaden sker, kan du lægge et panserglas uden på telefonens oprindelige skærm. Det er stærkere glas, der nemmere kan skiftes, hvis det går i stykker.

Revner din iphone xr skærm alligevel, er der også hjælp at hente. Inde på https://www.phone-parts.dk/ kan du for gode priser købe en helt ny skærm, så din telefon bliver så god som ny igen.

More articles

image

22 February 2023

Lån til bil online