Var den her Flexfit ikke lige passende til dit hoved?

24 June 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er nogle caps, hvor man er nødt til at købe den i den rette størrelse, hvis man vil have den til at passe, og så må man bare håbe, at de størrelser, som firmaet kører efter, er de samme, som man er vant til, så man har en nogenlunde metode at gå efter for at finde ud af, om de passer de caps, man kigger blandt.

Ellers kan man håbe, at der er en pasguide, man kan bruge online, for hvis man er nede i en butik, kan man jo bare prøve sig frem, indtil man finder den, der passer en.

Men der er også nogle caps, hvor de er lavet sådan, at både store og små hoveder burde kunne passe dem, da man kan tilpasse dem i nakken, hvor man kan gøre den både virkelig lille og meget stor.

Nogle mennesker vil gerne have, at cappen strammer til, mens andre vil have, den sidder løst, så man ikke får hovedpine.

flexfit

Kan man tilpasse ens Flexfit selv?

Det kan være lidt forskelligt fra firma til firma, hvordan de laver deres Flexfit caps, så det både kan være en, hvor man skal vælge den rette størrelse, og så kan det være en, som man kan tilpasse.

Måske har man fundet sådan en, hvor man skal håbe, at den passer, og man får den også hjem, men så strammer den lidt.

Her skal man ikke blive bekymret for, at man behøver returnerer den, for måske skal man bare gå den lidt til.

Ellers kan man prøve at se, om man kan strække den lidt ud, dog skal man ikke gøre det for meget, da man så kan komme til at ødelægge den.

Er det dog helt umuligt at få den til at passe, så er der næsten ikke andet for, end at du må bytte den.

More articles

image

22 February 2023

Lån til bil online