Skuret skal man ikke glemme at sikre

06 February 2023 Anders Hansen

Du har måske investeret i et alarmsystem, overvågningskameraer og passende låse for at sikre dit hjem mod indbrudstyve, men glem ikke at tyverisikre dit haveskur også. Her er nogle skridt, du kan tage for at sikre, at dit udendørs opbevaringsrum er så sikkert som muligt:

1. Monter ekstra låse – Overvej at opgradere dørens eksisterende lås til en hængelås med høj sikkerhed eller monter en stang på tværs af døren for at opnå ekstra sikkerhed. Det ville også være klogt at montere vindueslåse, hvis dit skur har vinduer, der kan åbnes.

2. Invester i sikkerhedsbelysning – Installer bevægelsessensorlys rundt om skuret, så ubudne gæster straks bliver synlige, når de bliver udløst af bevægelse.

3. Gem værdigenstande – Tag den ekstra sikkerhedsforanstaltning at gemme værdifulde genstande som værktøj, plæneklippere og cykler inde i skuret. Det er også en god idé at mærke alt dyrt udstyr med en gravering eller en permanent tusch som bevis for, at det er dit, hvis det bliver stjålet.

låsesmed

Flere tips at tage med i bagagen til sikring af ens skur:

4. Dæk udsatte vinduer – Hvis du har vinduer i dit skur, skal du sørge for, at de er dækket indefra med gardiner eller persienner, så potentielle tyve ikke kan se, hvad der opbevares indeni. Dette kan også være med til at gøre dit haveskur mindre attraktivt for indbrudstyve.

5. Forstærk vægge og tag – Sørg for, at væggene og taget på dit skur er lavet af stærke materialer som f.eks. stålnet eller metalplader, for at forhindre indbrudstyve i at bryde ind.

Ved at følge disse trin kan du sørge for, at dit haveskur er lige så sikkert som dit hjem, og du kan være rolig i visheden om, at dine værdigenstande er beskyttet mod potentielle tyve.

Så glem ikke at tage de ekstra skridt til at beskytte dit haveskur – det er indsatsen værd i det lange løb!

More articles

image

22 February 2023

Lån til bil online