Vælg et smart og kompakt foldestillads

26 oktober 2022 admin

editorial

Stilladser er en midlertidig konstruktion, der bruges til at støtte arbejdere og materialer under byggeri, renovering eller nedrivning. Der findes forskellige typer stilladser, som er bedst egnet til specifikke anvendelser.

Forskellige typer stilladser

Et bukkestillads er en form for stillads, som er opstillet på murerbukke. Dette giver dig mulighed for at udbygge dit stillads, så det i størrelse og udformning passer præcis til dine formål. Et typisk bukkestillads er bygget op omkring få komponenter, som inkluderer stilladsbukke, overliggere og forlængersektioner. Ud over de bærende grundelementer kommer alu-dæk, diagonaler, gelænderrør og fodspark samt hånd- og knælister. Samtlige ståldele er varmforzinkede.

Et bukkestillads kan også opbygges med hængebroer hvis dette ønskes. Med et bukkestillads får du nem montering og justering samt en god højde på maksimalt fire meter.

Et foldestillads er en type stillads, der hurtigt kan opstilles og tages ned igen. Det består af modulære paneler, der kan foldes sammen for at lette transport og opbevaring. Foldestilladser er ideelle til kortvarige projekter, eller når der kun er minimal arbejdsplads til rådighed.

image

Et murerstillads er en type stillads, der er specielt designet til brug i forbindelse med murværks konstruktioner. Det består af en metalramme med justerbare ben, der hurtigt kan sættes op og tages ned.

Murerstilladser kan bruges til at støtte vægge, søjler og andre murværks elementer. Typisk vil et murerstillads være fremstillet i stærkt galvaniseret ståls og opbygget af præfabrikerede stålrørselementer så som søjler, bjælker og diagonaler. Dertil kommer hånd- og knælister, fodspindler, fodspark og stilladstraller samt alu- eller ståltrapper.

Facadestilladser er en type stillads, der bruges til at give adgang til en bygnings facade i forbindelse med reparationer eller renoveringer. Det består typisk af en metalramme med en udtrækkelig platform, der kan hæves eller sænkes efter behov. Facadestilladset ligner murerstilladset, men er noget lettere i konstruktionen. Du kan læse mere om de forskellige stilladser på www.specialfabrikken.dk.

Flere Nyheder

image

22 februar 2023

Lån til bil online