Skal du bygge et legehus eller købe det helt samlet?
Nogle mennesker ejer ti tommelfingre, når det kommer til at være håndværker og gør det selv-mand, og det er jo en ærlig sag.
Men man vil måske gerne vise for ens børn, at man selv kan finde ud af at lave et legehus til dem, så man forsøger sig for første gang at lave et legehus, selvom man aldrig har arbejdet med træ eller lignende, men det her er dog en personlig sag, så det vil man forsøge sig med.
Problemet er jo så blot, at selvom intentionen er god, så kan man ende med at lave en regulær dødsfælde for ens barn eller børn, hvis det nu kan klappe sammen om dem, de kan stikke sig på søm med videre.
Derfor bør man nok ærligt kigge sig selv i spejlet og sige, at hvis det vildeste, man nogensinde har lavet i hånden selv, var en køkkenrulleholder for mange år siden, så kan det ikke svare sig at give sig i kast med sådan et projekt, selvom man gerne vil.
Desuden kan man også komme til at lave et legehus, som børnene ikke gider lege i eller bruge, fordi det ikke lever op til de forventninger, som de havde til det.
Det smarte ved at købe et færdigtlavet legehus er således, at man slipper for at samle dem, eller der er kun meget lidt samlearbejde forbundet derved, nogle gange kan man få det leveret – så når det er betalt, så er det klar til at blive leget i.
Og børn er jo som bekendt utålmodige størrelser, så de skal helst aktiveres med det samme.
Flere fordele er også, at man kan få nogle legehuse, der passer til børnenes respektive alderstrin, men som også er sikrede, da de er lavede af professionelle mennesker, der ved, hvordan man konstruerer den slags bedst muligt.
Se de fine legehuse her.