Har du brug for lektiehjælp?
Det kan være svært at bedømme både selv, som forælder, ven og anden relateret – der for eksempel forsøger at hjælpe med lektierne, men selv ikke er uddannet i stoffet – til at bedømme, om der er behov for specifik lektiehjælp.
Der er meget forskel på indlærings-metoder, og specielt i klasseundervisning foregår meget af det over samme metode overfor mange elever, hvorfor metoden måske ikke passer til hver enkelt elev, og der er af gode grunde ikke ressourcer til at undervise hver elev individuelt i skolen.
Endvidere er der også forskel på, om man generelt har svært ved at suge stof til sig, eller om det blot er i nogle fag, man ikke kan få formler, skabeloner og generel teori til at hænge fast i ens hoved og få det omsat til praksis viden.
Ovenstående beskrivelse kunne virke som noget, der blot knytter sig til elever på folkeskoler eller gymnasierelateret niveau, men tilfældet kan sagtens gøre sig gældende for alle andre, selv voksne mennesker, der gerne vil lære et nyt fag eller missede noget i ens skoletid.
Men viden er vigtig! Meget af især Danmarks samlede styrke kommer af know-how, opfindelser, innovation og lignende, så det er relevant at give alle mennesker de samme forudsætninger for at tilegne sig lærdom, der flugter med den skandinaviske model om, at alle skal føle sig trygge og lige i samfundet.
Derfor kan resultatet nok blive, at hvis man føler, man sakker bagud i forhold til ens andre medstuderende, eller man slet ikke kan forstå stoffet, så er det tid til lektiehjælp, der er mere målrettet en selv, end fælles-undervisningen kan give en.
Det er ingen falliterklæring, og mange mennesker benytter sig at tilbud om lektiehjælp, hvor vi især vil fremhæve de mange gode individuelle og holdtilbud, man kan finde hos fegu-helleup.dk, så man kan få iklædt sig den viden, man ønsker at tilegne sig.