Press "Enter" to skip to content

Få en ny smart frisure i afslappende og miljøvenlige omgivelser hos Frisør Pii

Kunder i alle aldre er velkomne hos den bæredygtige frisør Pii i Valby, som tilbyder frisøroplevelser og kurbehandlinger i dejlige omgivelser. Her er du i centrum, når du sidder i frisørstolen, og der bliver taget udgangspunkt i dine individuelle behov. Alle behandlinger udføres af professionelle og dedikerede frisører, som har den nyeste viden og er opdateret på de nyeste trends, og de kan give dig råd og vejledning i forbindelse med hårpleje og hårplejeprodukter. I samråd med frisøren finder du frem til den frisure eller hårfarve, som passer bedst til din stil.

Høj kvalitet til individuelle og favorable priser

Priserne på klip, farvning, permanent, føn, vask eller kurbehandlinger fastsættes individuelt, men du kan være sikker på at få en god pris. På hjemmesiden LINK finder du en vejledende prisliste på dameklip, herreklip og børneklip. Du kan også se, hvilken slag dejlige, afslappende kurbehandlinger, som tilbydes hos Frisør Pii. Der gives rabat til studerende mellem kl. 10-14 hver dag, og salonen er naturligvis åben hele dagen for kunder i alle aldre. Du kan desuden købe lækre hårprodukter, som er nogle af de bedste på markedet, hvad angår miljøvenlighed og effektivitet, for hos Frisør Pii har de en grøn profil og er medlem af den anerkendte frisørorganisation Intercoiffure.

Kom forbi og få inspiration eller book frisørtid online

Du kan altid få ny inspiration til en frisure, hvis du kommer forbi salonen. Her vil de dygtige og dedikerede frisører give dig professionel rådgivning, og du kan også få lavet en analyse af din hårtype for at se, om håret f.eks. mangler proteiner, fugt eller andet. Når du kender dit hårs behov, er det også nemmere at vælge de helt rigtige plejeprodukter, som giver dit hår næring og glans. Vil du gerne booke en frisørtid hos Frisør Pii, så kan du nemt gøre det online her https://www.frisorpii.dk/valby/.